Arsip Tag: kaligrafijawa bentuk hati

Gurit Swaraning ati

Kanggé sinau maca aksara jawa …

Tatatulis mawi cara kuna …

kaligrafijawa: tresna sejati ginawa mati
kaligrafijawa: tresna sejati ginawa mati

 

꧁ꦯ꧀ꦮꦫꦤꦶꦔꦠꦶ꧂
* SWARANING ATI *

꧄ꦄꦏꦸꦏꦼꦥꦺꦔꦶꦤ꧀ꦯ꧀ꦭꦶꦫꦩꦸꦠꦤ꧀ꦱꦃꦩꦔꦽꦠꦶ꧈
Aku kêpéngin sliramu tansah mangrêti… Lanjutkan membaca Gurit Swaraning ati